Annemiek van den Bulck

Mesoloog en Orthomoleculair therapeut.

Mijn naam is Annemiek van den Bulck, ik ben 51 jaar en werk als Mesoloog en Orthomoleculair therapeut. Ik heb recent mijn opleiding tot Mesoloog afgerond en vanaf september 2021 versterk ik een jaar lang de praktijk Mesos van Saskia Jorg in Maarn voor 1 dag per week. Daarnaast werk ik komende tijd in het Integraal Medisch Centrum in Amsterdam.

Als Mesoloog integreer ik oosterse en reguliere westerse kennis met voedingsleer en orthomoleculaire geneeskunde. Mijn doel is om patiënten te helpen met praktische, haalbare adviezen om te genieten van een gezond leven en eventuele klachten te voorkomen of te verhelpen.

In de jaren ’90 ben ik begonnen als adviseur Personeelszaken. Dat was leuk werk omdat ik graag mensen help hun mogelijkheden en talenten te ontdekken en te gebruiken. In die tijd heb ik veel kunnen leren in verschillende organisaties, maar er was altijd iets dat ik miste: ik wilde graag meer leren over hoe je als mens gezond kunt leven. Over wat bij je past aan voeding, beweging en gezondheid: wat heeft iemand nodig om in balans te zijn?

Na mijn eerste kennismaking met het beroep van de Mesoloog, was ik zo enthousiast dat ik besloot om de opleiding Mesologie te gaan volgen. Een goede beslissing want ik vind het een geweldig en bijzonder beroep.