Afspraak

Op maandag en woensdag werk ik vanuit mijn praktijkruimte op de Van Diemenstraat 202, unit 121 in Den Haag. Een afspraak kunt u hier in mijn agenda plannen. U ontvang een mail ter bevestiging. Wanneer voor u de eerste keer is dat u een consult bij mij hebt, stuur ik u zo snel mogelijk een intake-formulier dat u vooraf aan het consult dient in te vullen en retour te sturen. Voor kinderen tot 16 jaar heb ik schriftelijke toestemming van beide ouders nodig.

 

 

U kunt via onderstaande knop een afspraak maken in mijn online boekingsysteem:

 

Op donderdag werk ik vanuit het IMC in Amsterdam, ook daar kunt u een online afspraak met mij maken via deze link.


Tarieven

In 2024 bedraagt het tarief voor een mesologisch consult € 100, zowel voor een herhalingsconsult (60 minuten) als voor een 1e consult (75 minuten). Voor kinderen tot en met 12 jaar geldt een gereduceerd tarief van € 75. 

Verschillende verzekeraars bieden in het aanvullende pakket een (gedeeltelijke) vergoeding voor een mesologisch consult. Controleer uw polisvoorwaarden om te zien hoeveel van het consult wordt vergoed. Ook homeopathische middelen worden soms vergoed.

Klachten

Heeft u klachten of is er sprake van een geschil waar we niet samen uitkomen? Dan kunt u contact opnemen met de klachtenfunctionaris van het RM (Register Mesologie, www.mesologie.nl), dan wel tot de klachtenfunctionaris van de VBAG (zie https://vbag.nl/consument/klachten-en-geschillen/). De onafhankelijke klachtenfunctionaris van VBAG is werkzaam bij Quasir en te bereiken via email (bemiddeling@quasir.nl t.a.v. coördinator klachtenbemiddeling) of per telefoon 06 – 4844 5538. Quasir is het expertisecentrum voor klachtenmanagement in de zorg- en welzijnssector.